Halffabrikaten

De industrie werkt veel met halffabrikaten. Logisch, want zo hoeven bedrijven niet alle kennis, materialen en vaardigheden in huis te hebben. Het is namelijk veel efficiënter om op het werk van een betrouwbare partner voort te borduren. Bent u daarom op zoek naar een halffabrikaat van RVS? Dan is Culion de aangewezen partner. Het produceren van producten uit plaatmateriaal van roestvrijstaal is namelijk ons specialisme. Zo is een goede samenwerking zeker een feit.


Wat is een halffabrikaat?

Waarschijnlijk hoeven wij het u niet uit te leggen. Maar wat is een halffabrikaat - ook bekend als halffabricaat - nu eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. Een halffabrikaat is een product dat nog verwerkt moet worden tot een eindproduct. De grondstof zelf is al bewerkt, maar is nog niet geschikt voor de eindgebruiker. Men kan dus spreken van een tussenvorm tussen een materiaal en een eindproduct.

Halffabrikaten van RVS

Culion is gespecialiseerd in het produceren van apparatuur en onderdelen van roestvrijstaal. Daarnaast leveren wij ook halffabrikaten van RVS. Vaak gaat dit om maatwerk. Wij kanten, zetten, lassen, snijden, assembleren en bramen onze producten af voor klanten uit diverse branches. Hierbij zijn zowel enkelstuks als kleine en grote series mogelijk. Bij het snijden met lasers kunnen wij met plaatmateriaal tot 4000x2000 millimeter werken. Kanten en zetten doen wij tot 2 millimeter.

De halffabrikaten van Culion

Het bedrijf achter Culion is van meerdere markten thuis. Zo zijn wij al meer dan 50 jaar een van de meest gerenommeerde fabrikanten van grootkeukens. In Nederland en daarbuiten. Belangrijker voor u is echter onze op maat gemaakte producten. Wij leveren namelijk ook slimme plaatwerk- en constructieoplossingen. Hiervoor gebruiken wij RVS, sendzimir, zincor en aluminium. Wij produceren zowel eindproducten als halffabrikaten. Het is uw keuze..

Vandaag nog een halffabrikaat van RVS kopen?

Snijden. Lassen. Slijpen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, die wij u bij het produceren van halffabrikaten kunnen bieden. Hierbij leveren wij altijd de hoogste kwaliteit. Samen zorgen wij er namelijk voor dat het eindproduct aan al uw eisen voldoet. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dit kan door te bellen naar +31 (0)38 332 88 44 of door ons een e-mail te sturen. Hoe ziet het halffabrikaat eruit dat u bij ons wilt kopen?