Industriële keukens - Culion

Industriële keukens


Onder industriële keukens verstaan we alle keukens buiten die voor thuisgebruik. Wie een professionele keuken wil, heeft professionele materialen en apparatuur nodig. Culion uit Kampen is een gerenommeerd producent van industriële keukens. Wij ontwerpen en produceren RVS keukeninterieur met 50 jaar ervaring op zak. Jouw grootkeuken kunnen wij opbouwen uit modulaire en/of maatwerk-onderdelen en de beste apparatuur. Voor je het weet heb je een industriële keuken waar de chef en diens keukenpersoneel zich als een vis in het water voelen. Lees meer of neem direct contact met ons op!

Jouw keukenproject in vakkundige handen


Als het om industriële keukens gaat, dan is je project bij Culion in vakkundige handen. Voor elk project buigen we ons over de perfecte combinatie van modulaire keukenonderdelen en maatwerk. Om maatwerk te kunnen leveren putten we uit zo’n 50 jaar ervaring in metaalbewerking, een state-of-the-art machinepark en gedreven vakmensen. We ontwerpen, produceren en installeren industriële keukens voor alle denkbare sectoren, van horeca en scheepvaart tot onderwijs en ziekenhuizen.

Een kijkje in de keuken


In de tientallen jaren dat we industriële keukens leveren, hebben we al vele mooie projecten opgeleverd.
Op de pagina 'Grootkeukens' vind je een gevarieerde selectie impressiefoto’s. Je ziet volledige grootkeukens met aanrechtbladen, afwasbanden, kookeilanden, afzuiginstallaties en nog veel meer. Elke industriële keuken kunnen we op allerlei manieren afwerken. Zo kunnen we het RVS blad ‘richtingloos’ slijpen, wat het een matte uitstraling geeft. De RVS onderdelen kunnen we in elke gewenste kleur moffelen, oftewel poedercoaten. En zie je die mooi verlichte open keukens op de foto’s? Ook jouw industriële keuken kunnen we voorzien van moderne RGB led-strips. Dat geeft een prachtig effect aan uw open keuken, waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je gasten!

De service van Culion


Wanneer je met ons samenwerkt om je industriële keuken te realiseren, dan gaan we een langdurige samenwerking aan. Wij zijn jouw projectpartner van ontwerp en productie tot installatie en nazorg. Wanneer je industriële keuken is opgeleverd, dan zorgen we dat de keuken langdurig in bedrijf kan blijven. Mochten er onverhoopt problemen optreden met de door ons geleverde keukenapparatuur, dan staan wij klaar met onze 24-uurs service. Onze STEK-gecertificeerde monteurs zijn dan snel ter plaatse om de storing op te lossen.

Industriële keukens? Neem contact met ons op


Wij kunnen je al in een vroege projectfase helpen met jouw industriële keuken. We kennen alle mogelijkheden, materialen en apparatuur en weten hoe we deze efficiënt kunnen inzetten. We zetten graag onze expertise en productiecapaciteit in om je aan een industriële keuken te helpen die tientallen jaren meegaat. Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?  Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een maatwerkofferte!