Lasconstructies - Culion

Lasconstructies


Gebruik je roestvrij plaatmateriaal in je productieketen, waar slim en accuraat laswerk voor nodig is? Voor lasconstructies met RVS kun je terecht bij Culion. Als toonaangevend producent van grootkeukens en RVS halffabrikaten hebben wij alles in huis voor nauwkeurig en specialistisch laswerk. We beschikken over een state-of-the art machinepark en onze ervaren vakmensen weten hoe ze deze moeten gebruiken. Wij verzorgen lasconstructies voor de meest uiteenlopende producten en projecten. Branches van voedselindustrie en horeca tot ziekenhuizen weten ons te vinden. Neem gerust contact met ons op, want we hebben voldoende capaciteit om ook jou van betrouwbare lasconstructies te voorzien.

Wat kunnen we voor je lassen?


In onze moderne fabriek werken we dagelijks aan slimme plaatwerk- en constructieoplossingen. Hiervoor ontwerpen en maken we regelmatig lasconstructies. Onze expertise ligt bij het lassen van roestvast plaatmateriaal. We verwerken voornamelijk RVS type 304 en 316. Gebruik je deze materialen in je productieketen, neem dan contact met ons op. We produceren graag de benodigde onderdelen en halffabrikaten. De lasconstructies kunnen we afwerken zoals jij dat wilt, zowel geslepen (korrel k240) als ongeslepen (2B).

TIG lassen


Er zijn verschillende manieren om lasconstructies te maken en elke lastechniek heeft zo z’n eigen voordelen. Wij hebben de beste en meeste ervaring met TIG lassen. In de vele jaren dat wij RVS verwerken voor grootkeukens, interieurbouw en machineproductie, hebben we een sterke voorkeur voor deze lastechniek ontwikkeld. Onze vakmensen weten hiermee een zeer hoge laskwaliteit te bereiken. Wij zetten onze expertise op het gebied van TIG lassen graag in om jou van professionele en nauwkeurige lasconstructies te voorzien.

Voor wie lassen we zoal?


Als je benieuwd bent of we ook jouw bedrijf van dienst kunnen zijn met lasconstructies, kun je altijd contact met ons opnemen voor een verkennend gesprek. In vrijwel elke industrietak waar roestvrijstalen plaatmateriaal wordt gebruikt, is vakkundig laswerk nodig. Denk bijvoorbeeld aan de bouw; onlangs leverden we een serie RVS briefkasten voor een appartementencomplex. Ook zorggebouwen voorzien we regelmatig van lasconstructies, zoals de RVS beschermstrips die er overal langs de muren lopen. Het interieur van slagerijen, frame-constructies voor zonnepanelen, overal zie je ons laswerk terug. Ook voor jou kunnen we roestvrij staal tot 2 mm dik vakkundig verwerken tot product of halffabricaat.

Jouw industriepartner voor lasconstructies


Wij leveren RVS lasconstructies, bijvoorbeeld onderdelen of halffabrikaten, vanuit het perspectief van de producent. We weten uit ervaring met het leveren van grootkeukens en interieurbouw, dat het erg belangrijk is dat de productie door kan blijven draaien. Tijdige levering vanuit leveranciers is hierbij essentieel. Wanneer we met jou afspreken dat we lasconstructies leveren, dan doen we dat op de afgesproken tijd en plaats. Of het nou gaat om eenmalige leveringen of een structurele supply chain, we werken samen om jouw productieproces optimaal te laten verlopen. Worden wij jouw industriepartner voor lasconstructies? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.