Lasersnijden

Als het aankomt op lasersnijden is Culion de partij die u kan helpen. Voor de productie van onderdelen voor grootkeukens, maar ook halffabrikaten voor andere industrieën zijn wij al meer dan twintig jaar een vertrouwd adres. Met de nieuwste apparatuur snijden wij plaatmateriaal met maximale afmetingen van 4000 x 2000 mm en een dikte tot 5 mm volledig op maat. Met de extreme precisie die onze lasersnijmachine kenmerkt en de ruime ervaring van onze programmeurs is iedere vorm mogelijk. Wilt u dus ook roestvaststalen, aluminium, zincor of sendzimir onderdelen of halffabrikaten laten lasersnijden? Neem dan contact met ons op.

Specialist in metaalbewerking

U kent ons wellicht als leverancier van grootkeukens voor de horeca. Deze maken wij volledig op maat en installeren wij in heel Nederland. Maar dit is niet het enige wat wij doen. Op dagelijkse basis houden we ons bezig met metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Als allround metaalbewerker snijden we niet alleen plaatwerk op maat, maar houden we ons in onze werkplaats ook bezig met lassen, zetten, kanten en assembleren. Al met al is dus niets onmogelijk en hebben we door de jaren heen vrijwel iedere industrie al met succes geholpen aan halffabrikaten, modules en kant-en-klaarsystemen. Zoekt u dus bijvoorbeeld een specialist in lasersnijden voor de transportbranche, infrastructuur of landbouw? Dan zijn wij u graag van dienst.

De nieuwste lasersnijmachines

Lasersnijden heeft natuurlijk als groot voordeel dat onderdelen zeer nauwkeurig op maat gemaakt kunnen worden. Machines werken, mits goed afgesteld, immers altijd preciezer dan mensen. Bovendien garandeert lasersnijden een constante kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om grotere series van hetzelfde product te maken, zonder dat hier verschil tussen ontstaat. Om dit mogelijk te maken gebruiken wij lasersnijders die werken met behulp van de nieuwste technologie op dit gebied. Hiermee kunnen verschillende soorten metaal, waaronder rvs en aluminium, bewerkt worden.

De voordelen van lasersnijden

Door te kiezen voor lasersnijden verzekert u zich dus van een constante kwaliteit. Daarnaast werkt een snijmachine snel, sneller dan wanneer metaal met de hand gesneden zou moeten worden. Bovendien wordt een machine niet moe en kan de productie dag en nacht doorgaan. Hierdoor kunnen we u met onze lasersnijder op korte termijn voorzien van de gewenste onderdelen, ook wanneer u grotere series nodig heeft. En doordat we alle benodigde machines en kennis in huis hebben kunnen we naast lasersnijden ook de andere metaalbewerkingswerkzaamheden meteen voor u verrichten. Zo heeft u het complete proces onder één dak: dat werkt efficiënt.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Bel of mail ons dan om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)38 332 88 44 en via het e-mailadres info@culion.com. Snel vakkundig lasersnijden? Daarvoor moet u bij Culion zijn!