Hogeschool Gent

Magec heeft in samenwerking met Culion, architect en opdrachtgever een compleet nieuwe bedrijfsrestauratieve voorziening gerealiseerd bij de Hogeschool in Gent.
Een uitstekend resultaat waarbij alle wensen van de klant een plek hebben gekregen en de moderne student in een uitgebalanceerde verblijfsruimte van alle gemakken is voorzien.

Het uitgesproken design en het open karakter van het geheel zijn een inspiratie bron voor de student maar zeker ook voor het personeel.
Kortom Magec heeft zich van zijn beste kant laten zien!

Van de volgende materialen is gebruik gemaakt:

Bovenbladen:        - Graniet Jasberg
Onderbouw:        -RVS frame bekleed met zwart gemelamineerde MDF panelen  U 1200 MP Pfeiderrer welke bekleed zijn met zijdeglans afgelakte Multiplex stroken.
Plint:                -RVS 304