RVS behuizingen

De vraag naar behuizingen van RVS is groot. Niet zo vreemd, want roestvrijstaal kent van zichzelf veel goede eigenschappen. Zo is het robuust, beschermt het tegen vele invloeden van buitenaf en is het makkelijk in onderhoud. Voor RVS behuizingen op maat moet u bij Culion zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bewerken van dit materiaal. Hierbij produceren wij zowel enkelstuks als series. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Goede bescherming

Roestvrijstaal kent veel goede eigenschappen. Het materiaal wordt dan ook vaak in de industrie gebruikt. Bijvoorbeeld bij RVS behuizingen. Het materiaal is niet alleen robuust, maar biedt ook bescherming tegen agressieve, chemische stoffen, omgevings- en elektromagnetische invloeden. Daarnaast beschermt het tegen corrosie, doordat het bij een beschadiging een nieuwe laag chroomoxide vormt. Tot slot is het makkelijk in onderhoud. Een behuizing van RVS is dus ideaal voor het beschermen van gevoelige componenten.

Toepassingsgebieden

Behuizingen van RVS worden veel in de industrie gebruikt. Zo vindt u ze onder andere terug in de volgende sectoren:

  • Procestechniek;
  • Energietechniek;
  • Genees- en levensmiddelenindustrie;
  • Verpakkingstechniek;
  • Afvalwaterbeheer;
  • Infrasector.

RVS behuizingen op maat

De industrie is continu in beweging. Ook zijn er veel verschillen onderling. De vraag naar op maat gemaakte RVS behuizingen is dan ook groot. Bij Culion geven wij daar graag gehoor aan. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Hier passen wij ons ontwerp op aan. Zo weet u zeker dat de behuizing, die u bij ons heeft aangevraagd, perfect binnen uw bedrijf past.

De roestvrijstalen producten van Culion

In de afgelopen 50 jaar heeft Culion naam gemaakt met grootkeukens. Wij zijn namelijk een toonaangevende fabrikant in de Benelux. Als bedrijf hebben wij echter meer in huis. Zo zijn wij ook actief in de metaalbewerking. Hierbij zijn vooral onze behuizingen van RVS populair. Onze specialisten werken met materialen, zoals: RVS, aluminium, zincor en sendzimir. Zo leveren wij halffabrikaten en eindproducten. Ook behoren zowel enkelstuks als series tot de mogelijkheden.

Meteen RVS behuizingen kopen?

Robuust. Corrosiebescherming. Makkelijk in onderhoud. De keuze voor een behuizing van RVS is snel gemaakt. De uitdaging is echter om deze op maat te laten maken. Gelukkig kunt u altijd bij de specialisten van Culion terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van roestvrijstalen constructies. Zowel in enkelstuks als in serie. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)38 332 88 44 of door ons te mailen. Wij geven de RVS behuizingen, die u bij ons wilt kopen, graag vorm.